Unicul mod de a-ti transforma viata este sa fii TU

BlogLeave a Comment on Unicul mod de a-ti transforma viata este sa fii TU

Unicul mod de a-ti transforma viata este sa fii TU

Tu stii deja ce te face fericit, ce ti-ar aduce multumire si satisfactie in viata.

De multe ori insa sa ne indepartam de cine suntem noi de fapt din cauza regulile impuse de altii, societatii, impunerilor din scoala, traditiilor etc. Ajungem sa ne suprimam emotii pentru a nu fi prea emotionali si vulnerabili, ajungem sa copiem purtari autoritare ale profesorilor si/sau colegilor, ajungem sa nu mai fim noi. Cand nu suntem originali ne indepartam de esenta noastra, de ceea ce ne face deosebiti si diferiti.

De multe ori ne este frica sa recunoastem, dar adevarul este in noi si asteapta sa fie descoperit. Trebuie doar sa avem curajul sa-l privim in fata si sa acceptam diferentele. Diferentele sunt adevaratele noastre atuuri.

Iti prezint o lista cu intrebarile la care trebuie sa raspunzi pentru a descoperi 5 aspecte pe care, daca le schimbi, iti poti transforma viata :

1. Scrie 3 activitati care te relaxeaza si care iti fac placere:

a.

b.

c.

2. Scrie 3 situatii care te-au stresat foarte tare in ultima saptamana:

a.

b.

c.

3. Cum ai reactionat dpdv alimentar la aceste situatii?

a. Ai mancat mai mult

b. Ai mancat mai dezordonat

c. Nu ai mancat in timpul zilei, cid oar seara

d. Ai mancat la fel ca de obicei, disciplinat , respectand mesele principale

e. De obicei mananci dezordonat si nu ti-ai dat seama de vreo diferenta

f. Alta variant

4. De cate ori in ultima saptamana ai incercat sa contrabalansezi situatiile stresante cu activitati care te relaxeaza ?

a. 0

b. 1

c. 2

d. > 3

5. Cat de mult te apreciezi ? Acorda-ti o nota de la 1 la 10 , 1 insemnand ce nu reusesti sa te impaci cu multe din actiunile tale si nici cu aspectul tau fizic si psihic, iar 10 insemnand ca te accepti deplin si complet.

Daca doresti o interpretare mai detaliata a raspunsurilor tale , trimite-ne raspunsurile in formularul de mai jos si vei primi pe mail evaluarea completa si cum te poti apropia de persoana care esti TU cu adevarat :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top