Un nou an o noua atitudine

BlogLeave a Comment on Un nou an o noua atitudine

Un nou an o noua atitudine

Nu astepta sa aiba loc schimbari in exterior, ci cauta sa le faci in interiorul tau. Pentru ca schimbarea celorlalti incepe cu tine. Ca sa trec la exemple concrete, te-as intreba ce faci cu bradul dupa Sarbatori. Daca te gandesti sa il arunci la gunoi, asa cum ai facut in fiecare an, te invit sa citesti articolul pe care ti l-am pregatit la rubrica eco.

Vezi ce fac altii cu pomii de Craciun in diferite colturi ale planetei sau chiar si la noi, dar la scara foarte mica, si poate ii gasesti o alta intrebuintare. Pe post de compost, de exemplu, si plantele de apartament iti vor multumi.

Trebuie sa luam atitudine si in ceea ce priveste cosmeticele si produsele de ingrijire pe care le folosim. E greu de crezut ca in secolul in care traim inca sunt folosite, maltratate si omorate animale nevinovate, doar de dragul de a pune pe piata produse cu ingrediente care de care mai revolutionare.

Sau cel putin asa isi justifica actiunile marile companii din industrie, care nu vor sa renunte la aceste practici barbare. Dar daca ai refuza sa mai cumperi produse testate pe animale? Caci pana la urma, nu e nevoie de revolutii ca lucrurile sa se schimbe. Poti sa faci alegeri curate si, cand vom fi din ce in ce mai multi care vom spune nu produselor patate de sange, sunt convins ca lucrurile vor sta altfel.

E nevoie de o alta mentalitate si vizavi de problema parcurilor naturale. Ne place sau nu, pana acum s-au preocupat mai mult strainii decat noi de soarta ariilor verzi pe care le avem, unele dintre ele unice in lume. De aceea, Plafar Retail a decis sa se implice alaturi de Asociatia Administratorilor de Arii Protejate din Romania intr-o campanie pentru salvarea parcurilor naturale.

Te invitam sa ne fii alaturi, ca sa iesim invingatori din lupta cu un sistem nepasator, pentru binele nostru si al celor ce vor veni dupa noi. Apropo de schimbari, sper ca-ti plac noil articole din revista. Alaturi de ele, iti facem si invitatia de a intra in legatura cu noi, luna de luna. Te las sa o descoperi si iti doresc sa ai un an asa cum vrei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top