Smile Pen

Zambetul tau poate fi mai stralucitor cu Smile Pen!

Albirea dintilor este o operatiune destul de costisitoare si pe de alta parte poate distruge smaltul dintilor. Chiar si asa, zambetul vedetelor te fac sa iti pui cateva semne de intrebare asupra dintilor tai si iti doresti totusi sa ii vezi mai albi. Smile Pen ofera zambetului tau stralucirea de care are nevoie si albeste dintii in mod natural, fara costuri prea mari.

Zambetul este foarte important intr-o multime de situatii. Acesta denota rata de igiena pe care o are o persoana si poate fi uneori factorul cheie intr-o intalnire. Spre exemplu, in intalnirile de afaceri zambetul tau poate spune foarte multe despre tine.

De obicei, in aceasta ipostaza, zambetul iti ofera increderea de care ai nevoie sau din contra, iti poate afecta relatiile cu partenerii. De cealalta parte, cand vorbim de intalnirile personale, dintii au un impact si mai mare decat in materie de afaceri. Acestea fiind spuse, va trebui sa te gandesti serios la albirea dintilro care poate fii decisiv in diferite ocazii.

Ingalbenirea dintilor provine din mai multe activitati, astfel alimentele pe care le consumam zilnic transforma albul natural al dintilor intr-un galben neplacut. Folosirea regulata a atei dentare si spalarea de mai multe ori pe zi sunt esentiale in castigarea unui alb imaculat al dintilor, dar totusi nu sunt suficiente. Smile Pen este solutia optima pentru un zambet stralucitor!

Inainte de a utiliza Smile Pen asigura-te ca ai curatat in prealabil dintii, clateste gura cu apa de gura si inlatura toate resturile de mancare. Al doilea pas spre zambetul alb si stralucitor este sa zambesti larg si sa periezi fiecare dinte cu Smile Pen pana cand gelul a acoperit suprafata dintilor.

Este important sa nu inchizi gura imediat dupa ce ai aplcat gelul, ci sa astepti 30 de secunde pentru ca acesta sa se usuce. Dupa ce ai efectuat aceste operatiuni, nu manca nimic si nici nu bea vreun lichid in urmatoarele 30 de minute. Acestea sunt sigurele actiuni pe care trebuie sa le faci pentru a avea un zambet alb imaculat!

Albirea dintilor este un vis pentru fiecare dintre noi, dar totusi sunt cateva impedimente cum ar fi pretul si factorii de risc. Smile Pen a fost conceput pentru a elimina galbenul dintilor si pentru a le reda albul natural. Creionul se poate folosi zilnic, nu are riscuri si nu dauneaza sanatatii dintilor.

In clinicile stomatologice te vei confrunta cu preturi imense pentru albirea dintilor sau alte operatiuni care ajung intr-un final la albirea lor. Smile Pen are un pret accesibil care iti ofera un zambet alb, stralucitor, de care te poti bucura mereu!

In orice ipostaza te-ai afla si oricare ar fi circumstantele, trebuie sa stii ca zambetul are mereu un cuvant de spus. Foarte multe persoane judeca dupa acest aspect, iar daca dintii tai sunt ingalbeniti sau neingrijiti vei avea cu siguranta foarte multe de pierdut. Foloseste Smile Pen pentru ca dintii tai sa le castige increderea celor din jur!

Back To Top