Jocuri in dormitor

Sanatate sexualaLeave a Comment on Jocuri in dormitor

Jocuri in dormitor

Incepeti de fiecare data cam cu aceleasi mangaieri, miscarile seamana de la o noapte la alta? Dupa cativa ani de relatie, lucrurile pot sa devina oarecum previzibile in dormitor. Nu lasa sa se astearna plictiseala, insa ai grija cat de departe mergi.

Legarea cu catuse, palmuirea in joaca in timp ce faceti sex, o imbratisare pasionala care ii lasa mici zgarieturi pe spate sau muscaturi in anumite zone ale corpului coloreaza un pic viata sexuala amortita intr- o relatie de lunga durata.

Atata timp cat nu le folosesti prea des, tehnicile usoare de sadomasochism sunt incitante. Pe de alta parte, barbati si femei deopotriva ajung la jocuri periculoase in dormitor. Psihologii nu au reusit sa gaseasca mai mult decat explicatii individuale pentru cazurile extreme ale deviatiilor sexuale sadomasochiste.

DE LA JOACA LA SITUATII-LIMITA

Conform definitiei, sadomasochismul presupune provocarea sau experimentarea durerii si umilintei pentru placere sexuala. La inceput, sadomasochismul a fost perceput ca o problema psihica, si este, in continuare, in cazurile grave.

Termenul de sadic provine de la Marchizul de Sade, promotor al acestei practici, si se refera la cel care obtine placere sexuala atunci cand provoaca suferinta fizica sau psihica altei persoane. Masochistul este cel care obtine placere din propria sa suferinta. Numele provine de la scriitorul Leopold von Sacher-Masoch, primul care a descris aceasta practica.

Pentru adeptii inraiti ai sadomasochismului, legatul cu lanturi in pozitii foarte incomode, piercingurile in zone sensibile, biciuirea sau semiasfixia sunt practici comune. Semiasfixia este cauza multor decese suspecte. De ce semiasfixia sporeste senzatiile orgasmice?

Psihologii spun ca frica are un rol important, iar, pe de alta parte, lipsa oxigenului face erectia mai puternica. Oricine incearca astfel de tehnici ar trebui sa ceara urgent ajutor medical. Este un joc foarte periculos si poate scapa oricand de sub control.

SAVOARE IN DOZE MICI

Sigur ca vrei cat mai mult de la relatia ta! Unele solutii sunt chiar mai aproape decat crezi, pe raftul de la bucatarie. Pudra de ardei iute, cuisoarele, scortisoara si ghimbirul sunt condimente de top pentru orgasme mai intense.

Iti vine greu sa crezi? Explicatia este cat se poate de rationala: condimentele stimuleaza circulatia sanguina in tot organismul, prin urmare, si in organele genitale, care vor deveni mult mai sensibile si mai receptive la stimuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top