Frunza, esarfa si umbrela tenului tau

BlogLeave a Comment on Frunza, esarfa si umbrela tenului tau

Frunza, esarfa si umbrela tenului tau

Exista o tendinta universala de manifestare a iubirii, indreptata initial spre cei din jurul tau, care poarta denumirea de Dragoste de Oameni.

Pentru a se dezvolta armonios, aceasta forma de iubire a fost cercetata de Zana Sentimentelor care a ajuns la concluzia ca pentru a fi autentica, Dragostea de Oameni nu poate exista fara fundamentul Iubirii de Sine.

Dincolo de partea emotionala pe care te incurajez sa o explorezi ca sa iti dai seama cat de fascinant este interiorul tau, iti propun cateva solutii relaxante pentru ca oglinda sa devina prietena ta, si astfel Tu ca intreg sa devii Armonie.

Odata cu revenirea in planul pragmatic, octombrie este dusul rece de care aveai nevoie ca sa constientizezi nevoile tenului tau in acest sezon. Nu numai ca efectul rece in sine provoaca schimbari majore, dar si trecerea de la soarele arzator si bronz la nori, ploaie, vant si umezeala determina agresiuni asupra tenului:

Descuamarea: ca un serpisor, pielea simte nevoia de a se descotorosi de celulele vechi, pentru a se putea regenera. Intregul process de descuamare insa, are un aspect neplacut si neingrijit. Efectuarea peeling-urilor te ajuta sa accelerezi

un pic procesul de descuamare si sa ajuti tenul sa capete un aspect uniform si neted.

Deshidratarea: vantul este unul din dusmanii tenului, si il vei resimti din plin sub forma pielii uscate. Hidratarea interna prin marirea consumului de lichide ne ajuta pe o parte, dar hidratarea externa este ceacare finiseaza aspectul sanatos si luminos al tenului. De aceea, tratamentele faciale cu specific de hidratare intensa sunt un must-have al sezonului rece.Efectul lor este imediat si incredibil de eficient.

Riduri vizibile: a trecut vara, soarele si bronzul trec si ele, lasandu-si urma trasata in riduri mai pronuntate decat de obicei. Este momentul oportun pentru interventia tratamentelor anti-age tocmai pentru a stimula secretia elastinei si colagenului.Ofera un boost de fermitate tenului tau care striga dupa ajutor, pentru ca de unul singur ii este foarte greu sa actioneze.

Asfixierea tenului: in timpul verii, vasele de sange sunt mai dilatate datorita prezentei factorului termic cald. La fel reactioneaza si porii. Toate bacteriile, praful si microparticulele din atmosfera isi fac loc in porii tai. In prezenta frigului,

in schimb, porii tai tind sa se inchida, inchistand tot ce au acumulat pe parcursul verii toride. Este momentul perfect pentru oxigenarea celulara!

Beautyferia s-a gandit deja la toate aceste efecte ale frumoasei toamne si iti ofera solutii de durata pentru un chip tomnatic demn de toata admiratia:

► Frunzulita cazatoare o asociem cu peeling-uri ( de curatare) mecanice, enzimatice sau chimice in functie de nevoile tenului tau,pe care profesionistii nostri te vor ajuta sa le cunosti.

► Umbrela protectoare poate fi atribuita unei hidratari intense in cadrul tratamentului THALGO DEEP HYDRATION.

► Esarfa matasoasa este accesoriul deosebit si elegant pe care tenul tau il va putea inaugura la sarbatoarea venirii toamnei. Este vorba despre Tratamentul OXY’in”FUSION, tratament cu ajutorul caruia se infuzeaza oxigen pur hiperbaric in celulele tesutului, pentru a le readuce la viata.

Tenul tau va arata odihnit, luminat si sanatos! Lasa-ti tenul mana si mintea celor mai comepetenti profesionisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top