De maine se intampla lucrurile pe care le-am amanat

BlogLeave a Comment on De maine se intampla lucrurile pe care le-am amanat

De maine se intampla lucrurile pe care le-am amanat

Simti ca te invarti in cerc sau bati pasul pe loc?

In viata sunt tot timpul lucruri care ne framanta. Cateodata se intampla, sa nu ne putem decide asupra unui lucru, datorita compromisurilor pe care le presupune si atunci ramanem blocati, indecisi.

S-a intamplat vreodata sa iti doresti sa faci ceva si totusi sa amani la nesfarsit ?

Amani in fiecare zi sperand ca intr-o zi vei avea mai multa energie, se va ivi o ocazie mai buna sau vei fi mai motivat.

Ce iti doresti sa obtii ?

Vrei sa slabesti si iti este teama sa nu fi din nou dezamagit ?

Vrei sa slabesti dar nu ai vrea sa fii obligat/a sa tii diete ?

Ai vrea sa te relaxezi si nu reusesti sa iti opresti mintea din rulat discutii, posibilitati, strategii ?

Ai mai incercat sa te relaxezi si niciodata nu ai reusit pana acum ?

Simti ca te autosabotezi ?

Daca organismul nu mai slabeste, desi ai incercat toate dietele, ai mers la sala constant etc. atunci te afli intr-un moment de ‘platou’. La fel se numeste si daca eforturile la job, in afaceri, incercarea de a te relaxa etc. nu dau rezultate desi ai incercat numeroase metode. Momentele de platou sunt momente in care corpul si mintea noastra acumuleaza informatie si asteapta un declic pentru a putea merge mai departe. Ele apar fie datorita unor convingeri nesuportive gen : “Nu am avut niciodata mai putin de x kg, deci nu am cum sa slabesc mai mult”, “Daca nu ma consum, nu ma agit, ceva nasol o sa se intample”, “Daca ma relaxez, inseamna ca nu muncesc suficient si nu am cum sa obtin rezultate”, “Inca nu stiu suficient ca sa pot sa…”; fie datorita faptului ca aceste dorinte ascund de fapt frici mult mai profunde pe care nu suntem pregatiti sa le intalnim si atunci rulam programe in mintea noastra, care sa ne ascunda fricile reale.

De exemplu cineva spune:” vreau sa slabesc pentru ca persoanele slabe sunt mai apreciate si doresc sa fiu iubita de toata lumea petru a-mi creste stima de sine”. Problema reala este lipsa stimei de sine. Oricat de bine ai arata, nu va fi niciodata suficient de bine. Astazi te preocupa slabirea, maine sa ai dintii mai albi, peste ceva timp forma buzelor sau poate a nasului, nimic nu va fi vreodata perfect, atata timp cat nu ai incredere in tine.

Sedintele de coaching te pun fata in fata cu adevarul tau interior. Deciziile sunt ale tale, iar viitorul ti-l construiesti astfel incat sa ti se potriveasca tie, nu societatii.

Sedintele de coaching nu sunt psihanaliza, fiind mult mai prietenoase, axate pe rezultat si nu pe disecarea problemei si analizarea ei. Astfel, mintea nu trebuie sa se mai gandeasca la problema, ci la solutie.

Discutiile au menirea sa deblocheze mintea , sa stimuleze noi idei si sa cristalizeze omul pe lucrurile pe care si le doreste cu adevarat. Sedintele de coaching sunt discutii libere orientate pe nevoile omului si in urma carora acesta atinge o noua stare de energie, intelegere, actiune si determinare.

Si maine, acele lucruri care preau imposibile astazi devin posibile.

Orice subiect dicutat in timpul sedintelor este strict confidential. In Codul International de Etica Medicala este prevazut faptul ca “un doctor va pastra secretul absolut asupra a tot ceea ce cunoaste despre pacient, datorita increderii ce i s-a acordat”, iar acest lucru este respectat si de catre coach.

Solutiile sunt in tine, fii gata sa le accepti !

Accepta provocarea de a te transforma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top