Coaching-ul si rezultatele sale in viata de zi cu zi

BlogLeave a Comment on Coaching-ul si rezultatele sale in viata de zi cu zi

Coaching-ul si rezultatele sale in viata de zi cu zi

Beneficiile sedintelor de coaching sunt observate prin faptul ca iti accesezi mai profund starea ta de bine si emotiile pozitive care iti sustin schimbarile dorite in viata, ca ajungi la o auto-intelegere si claritate a mintii ce te ajuta sa te organizezi armonios, ca depasesti si constientizezi blocajele emotionale si conflictele interne.Scopul este sa te simti bine in pielea ta.

Cele mai noi studii despre sanatate, remodelare corporala si mai pe scurt, cum sa fii in forma si sa te simti bine, arata cat de mult sunt legate corpul, mintea si emotiile. Cel mai simplu si evident argument este ca in fiecare zi ne hranim cu mancare fizica si mult mai mult din timp cu hrana pentru minte si emotii.

De exemplu, se pare ca este o mare diferenta in metabolism intre a face sport / exercitii stresat sau fericit. Specialistii de la Institutul “Psychology of Eating” din Statele Unite explica felul in care metabolismul este suprimat de obiceiurile chiar si sanatoase dar care provin din teama / stres, si ca organismul coopereaza atunci cand obiceiurile si actiunile potrivite pentru fiecare provin din inspiratie si bucurie.Deci ceea ce e fundamental si folositor este modul in care ne gestionam gandurile, emotiile si situatiile din viata la nivel holistic.

De aceea, in coaching punem accent pe depasirea limitelor de orice fel intalnite de client pentru a il ajuta sa gaseasca si sa aplice solutiile potrivite in cazul sau specific.Asta pentru ca in experienta fiecarui om provocarile sunt diferite si se activeaza in situatii personalizate.In coaching esti sustinut/-a sa lucrezi cu inconstientul tau care,conform studiilor in psihologie, gestioneaza mai mult de 90% din viata- actiuni, ganduri, decizii, reactii, corp.

Pentru a accesa mecanismele inconstientului este nevoie de mai putina gandire analitica si mai multa vizualizare, imaginatie si deblocare interioara. Acestea faciliteaza accesul la starea de bine, puterea ta interioara si la intuitie.

Astfel ca prin tehnici profesioniste de programare neuro-lingvistica (NLP) si metode de coaching, de ascultare activa si intrebari bine puse, in doar cateva sedinte de coaching poti debloca o situatie de viata care poate dureaza de luni

de zile sau ani. De ce? Pentru ca alaturi de un expert asa cum este un coach acreditat reusesti sa lucrezi la nivel profund, emotional, mental si spiritual.

O mica schimbare la nivel inconstient se poate vedea in mici schimbari de comportament si actiuni, iar aceste mici schimbari genereaza alte mici schimbari, si fara sa iti dai seama cum exact s-a intamplat ajungi la rezultatul dorit.

In tot acest demers, motto-ul care ne defineste activitatea este sa te bucuri de drum, pentru ca rezultatul dorit este in fond o stare de spirit. Ceea ce e important de inteles este ca procesul de coaching este o cooperare asumata intre coach si beneficiar, de aceea rezultatele se observa cu atat mai mult cu cat beneficiarul pune in practica ceea ce constientizeaza.

Principala cauza in problemele de remodelare sunt la nivel mai profund si tin de armonia interioara, de iubirea pe care o acorzi corpului tau, explica specialistii in acest domeniu ce privesc situatia din mai multe puncte de vedere.

De aceea, noi propunem o abordare integrala a situatiei pe care o experimentezi, abordare prin care reusesti sa te armonizezi corporal, mental si mai ales emotional. Sedintele de coaching sunt adresate celor care trec printr-o perioada de

tranzitie pe plan personal sau profesional, interior. Actionand in planul subtil al mintii si emotiilor, accesezi usurinta prin care poti face schimbarile dorite in viata ta.Astfel ai acces la inconstientul tau!

La BeautyFeria esti sustinut in procesul tau de dezvoltare personala de catre experti care iti ofera cadrul necesar transformarii tale. Despre mine: Sunt Coach NLP si ajut oamenii cu care lucrez sa se simta bine in viata lor. Lucrez pe teme ce tin de deblocarea unei situatii de viata, fie ca e vorba de o stare emotionala sau de succesul unui plan, in special pentru regasirea echilibrului interior.Ma adresez celor care trec printr-o perioada de tranzitie pe plan profesional sau personal, interior, celor care doresc o schimbare.

In sedintele de coaching cu mine vei fi ascultat/-a, sustinut/-a cu prezenta si atentie, ti se vor pune intrebari, vei experimenta clarificari si constientizari,vei fi provocat/-a sa pui in practica solutiile, te vei conecta mai profund la starea ta de bine si usurinta folosind tehnici NLP eficiente pentru accesarea puterii tale la nivel inconstient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top