Clorofila si acneea

BlogLeave a Comment on Clorofila si acneea

Clorofila si acneea

Continuăm să vorbim despre acnee, acea boală care, odată instalată, se simte atât de bine pe pielea noastră încât nu ne mai părăsește ani în șir.

Thea Haimovitz, Specialist dermatocosmetică
www.laboratoarelethea.ro

Dincolo de tratamentul în sine al acneei (convenţional sau homeopat), puţini cunosc marele secret: vindecarea acneei poate fi accelerată spectaculos de o terapie de detoxifiere personalizată şi, în paralel, de o alimentaţie intenţionat bogată în clorofilă. Clorofila se găseşte în toate plantele verzi, dar, pentru tratamentul acneei, cel mai eficient şi sigur este consumul de clorofilă sub formă de vlăstari: iarbă de grâu, de orz, de lucernă sau muguri.

Cercetătorii povestesc despre minunatele efecte terapeutice ale clorofilei şi menţionează totodată că modul de acţiune al acestei substanţe intens studiate este încă plin de secrete. Necunoscătorii pot doar să-l considere o adevărată magie de culoare verde.

Clorofila este „seva şi sângele verde al plantelor“, o sursă de miracole: purificare, regenerare, şi vindecare a fiinţei umane. Are efect regenerator asupra întregului organism. Clorofila a fost la îndemâna noastră dintotdeauna; totuşi, pentru că suntem un popor câteodată conservator în obiceiurile alimentare, avem tendinţa de a nu lua în serios un regim alimentar cu accent pe plantele bogate în clorofilă, de a-l considera complicat sau ineficient, deşi nu l-am încercat niciodată.

Pe de altă parte, cine a încercat deja terapia cu clorofilă din iarbă de grâu, orz şi lucernă, va rămâne devotat pe viaţă acestui tip de alimentaţie.

Aşadar, bun venit în lumea miracolului verde numit clorofilă! Iarba (vlăstarii) de grâu şi de orz conţin antioxidanţi puternici şi influenţează funcţiile vitale ale organismului. Clorofila repară celulele care îmbătrânesc şi „înnobilează“ astfel înaintarea în vârstă. Are un puternic efect antibacterian, încetineşte creşterea şi dezvoltarea bacteriilor neprietenoase, şi este un foarte eficient cicatrizant – arsurile dispar ca prin minune.

Clorofila detoxifiază organismul şi reglează tranzitul intestinal – astfel susţine tratamentul şi vindecarea acneei.

Oricât ar suna de sofisticat sau de ciudat, trebuie să ştiţi că introducerea în alimentaţie a vlăstarilor de grâu, orz şi lucernă este una dintre cele mai simple şi nesofisticate proceduri existente pentru a susţine procesul de vindecare a acneei. Clorofila este extrem de uşor de asimilat în organism, fiind absorbită imediat după ingerare. Consumul regulat de suc de clorofilă ajută pielea să se cureţe, iar tenul devine mai luminos şi mai curat.

Clorofila este cheia misterului care face ca ingredientele naturale din frunza verde a plantei să capete rol de medicament având, în acelaşi timp, avantajul enorm de a fi complet lipsită de toxine!

În concluzie, atât vlăstarii de grâu şi lucernă, cât şi sucul de clorofilă obţinut din acestea sunt dătătoare de viaţă şi sănătate. În tratamentul acneei se recomandă a fi folosiţi atât vlăstarii cât şi sucul, fie ca terapie internă, fie aplicaţi pe faţă, de trei ori pe săptămână, ca mască, timp de 20-30 minute. În timp, clorofila are un efect extraordinar de curățare a pielii şi, mai mult decât atât, are capacitatea de a regenera cicatricile după acnee dacă este consumată susţinut timp de un an de zile.

De unde se pot obţine iarba de grâu, orz şi lucernă şi cum se poate prepara sucul natural din acestea? Foarte simplu: există pe internet numeroase magazine cu produse specializate, în care poţi găsi la preţuri convenabile atât germinatoare în care să-ți creşti, din seminţe, iarbă de grâu/orz şi lucernă, cât şi vlăstari proaspeţi, împreună cu aparatul specializat cu care îţi poţi prepara singură sucul de vlăstari.

A doua modalitate este aceea de a te adresa magazinelor cu produse naturale în care poţi găsi atât concentrate cât şi sucuri naturale de clorofilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top