Buruiana surpaturii

BlogLeave a Comment on Buruiana surpaturii

Buruiana surpaturii

Planta mica, avand tulpini culcate sau ascendente, de pana la 20 cm inaltime, Buruiana surpaturii are frunzele lineare, ascutite, iar florile verzui, marunte, de 3,5-5mm, reunite in glomerule, axilare sau terminale. Sepalele au varful ascutit, cu margini inguste, membranoase. Fructul este glabru (lipsit de perisori pe suprafata).

UNDE O INTALNIM

Buruiana este raspandita in toata tara in locuri necultivate sau cultivate, pe coline sterpe, zone insorite nisipoase, uscate sau pe prundisurile raurilor.

CUI I SE ADRESEAZA REMEDIUL FLORAL?

Celor nesiguri, indecisi, cu dificultati de a lua hotarari.

CAND ESTE NECESAR REMEDIUL?

Remediul floral din Buruiana surpaturii ii ajuta pe cei nehotarati sa ia mai usor decizii. Iata un exemplu: apare oportunitatea de a cumpara

un apartament, sunt mai multe oferte la preturi avantajoase. Nehotaratul nu stie ce sa aleaga si nici nu accepta sugestia altora. De cele mai multe ori, pierde ocazia ivita si ramane fara apartament, desi avea toti banii.

Un alt exemplu: apare oportunitatea unor locuri de munca mai avantajoase, dar acesta nu se poate hotari si nu reuseste sa ia o decizie. Acest remediu floral este si pentru cei care trec cu usurinta de la un sentiment la altul, fara a se putea echilibra. Au fluctuatii emotionale, ba sunt sunt veseli, ba sunt tristi fara niciun motiv intemeiat.

Ba rad imediat, ba plang tot atat de repede. Nu numai starea psihica variaza, dar si hotararea lor in momentul in care sunt pusi sa aleaga intre doua variante. Persoanele de acest tip nu impartasesc indoielile lor altor persoane, chiar daca este vorba de familie sau prieteni apropiati.

Nehotararea lor ii face sa piarda multe oportunitati. Subiectii de acest tip pot fi identificati foarte usor: isi schimba vestimentatia de mai multe ori intr-o zi, vorbesc ambiguu, trecand repede de la un subiect la altul, fara nicio logica.

CUM AJUTA?

In primul rand, induce o stare de concentrare si restabileste balanta interioara. Deciziile vor fi luate fara intarziere si cu precizie. Timpul nu va mai fi pierdut cu indoielile interioare, iar oportunitatile nu vor fi ratate. E recomandat si in calatoriile cu vaporul sau cu avionul, pentru cei sensibili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top