Bacteo Protect

Tinctura Bacteo Protect – remediul eficient pentru parazitii intestinali

O persoana din doua sufera de infectia cu paraziti intestinali. Acestia se formeaza la nivelul intestinelor pe baza unui regim alimentar precar sau a unei igiene nu intocmai corecte. Chiar daca te protejezi la interior, exteriorul poate dezvolta viermi sau paraziti.

Prezenta parazitiilor sau viermilor intestinali se poate datora inotarii intr-o apa murdara, consumul alimentelor gatite insuficient sau contactul cu materii fecale contaminate. Tinctura Bacteo Protect este remediul eficient pentru parazitii intestinali.

Metodele de infestare cu parazitii intestinali difera de la om la om si de la actiuni la actiuni. Astfel, te poti infecta cu viermi sau paraziti intestinali daca:

  • Ai inghitit apa contaminata cu paraziti
  • Ai inghitit sol contaminat
  • Nu respecti normele de igiena corecta
  • Ai intrat in contact cu materii fecale contamitate
  • Ai consumat mancare gatita insuficient, in general este vorba de carne.

Odata ce ai intrat in contact cu parazitii, acestia calatoresc spre intestine. Dupa ajungerea lor in intestine, parazitii incep sa se dezvolte si sa se multiplice datorita hranirii lor cu nutrientii din intestine. Simptomele aparitiei lor incep sa fie vizibile abia dupa ce acestia s-au reprodus si si-au marit dimensiunile. Din pricina acestui fapt, parazitii sau viermii intestinali sunt omniprezenti la inceput.

Bacteo Protect reprezinta cel mai bun remediu impotriva acestor paraziti care ne dau mari batai de cap. Tinctura actioneaza la nivelul intestinelor si ii elimina pe cale naturala prin sustinerea unei digestii normale. In compozitia tincturii se regasesc plante care contribuie la functionarea tractului intestinal, reducerea colicilor, redarea confortului digestiv, reglarea scaunului, la sustinerea peristaltismului intestinelor si fluxului de fluide digestive.

Cum trebuie utilizata tinctura pentru eliminarea parazitiilor intestinali:

In functie de varsta pacientului, se pun cateva picaturi intr-un pahar cu apa sau cu ceai. Numarul picaturilor este influentat de varsta pacientului, astfel copii intre 2 si 4 ani vor necesita cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, cei intre 4 si 7 ani cate 25 de picaturi, cei intre 7 si 14 cate 50 de picaturi, iar cei peste 14 ani si adultii vor necesita cate 80 de picaturi.

Tinctura se consuma cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Pentru efectele maxime ale tincturii, aceasta trebuie utilizata timp de 3 luni. La aceste doze recomandate nu sunt precautii de utilizare.

Bacteo Protect necesita un consum marit de lichide, chiar daca parazitii intestinali nu permit acest lucru. Infectia intestinala are ca efecte deshidratarea, consumul scazut de alimente si atacarea sistemului imunitar. Dupa ce ai incheiat tratamentul cu Bacteo Protect asigura-te ca desfasori cat mai des aceste activitati: spalatul pe maini, consumul de apa imbuteliata, taiatul scurt al unghiilor, spalatul fructelor si legumelor in mod riguros inainte de consum, gatirea suficienta a mancarii.

Toate acestea contribuie la un stil de viata sanatos si nu permit aparitia viermilor sau parazitilor intestinali. Cu ajutorul tincturii ii poti elimina complet, doar ca va trebui sa iti schimbi modul de viata intr-unul corect. Alimentatia are o importanta foarte ridicata in ceea ce priveste aparitia parazitilor sau viermilor.

Back To Top